POVRATAK RAKETE U CRVENU ZVEZDU! Brži je od metka!
Marakana, Foto: Starsport©/Dimitrije Vasiljević

Vraća se

POVRATAK RAKETE U CRVENU ZVEZDU! Brži je od metka!

Veliki strelac

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević imaće sve fudbalere na raspolaganju, za finalnu utakmicu Kupa Srbije koja je na programu u utorak 21. maja.

Odlazak u Kruševac na megdan Napretku koji je završen pobedom crveno-belih (4:1), trener prvaka države Vladan Milojević iskoristio je da dodatno odmori pojedine fudbalere.

Pauzu između nekoliko utakmica najbolje je iskoristio Osman Bukari, koji je proteklih nedelja imao problem sa primicačem. Posle lekarskih pregleda reprezentativac Gane i strelac deset golova za Crvenu zvezdu ove sezone, ponovo je počeo sa treninzima.

Osman Bukari
Osman Bukarifoto: Starsport

Na Marakani žele da sezonu završe osvajanjem duple krune, a za podvig u Loznici biće im potrebni svi raspoloživi fudbaleri. Ujedno, trener Vladan Milojević imaće priliku da protiv Vojvodine dođe do svog prvog trofeja u Kupu kao trener Crvene zvezde, pošto je taj trofej osvajao kao šef struke Čukaričkog.

Sa druge strane, čelnici Crvene zvezde nastoje da Osman Bukari u punom trenažnom procesu dočeka kraj takmičarske godine, kako bi bio konkurentan na evropskom tržištu. Naime, crveno-beli očekuju da prodaju reprezentativca Gane ovog leta. Ove zime klubovi iz Amerike i Rusije nudili su dvocifrenu milionsku sumu za brzonogog krilnog fudbalera.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso sport/Kurir A.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.